O NAMA

Zahvaljujemo Vam što ste nam iskazali Vaše povjerenje i posjetili ove stranice.

Inginspekt-Opatija d.o.o. Mi smo tvrtka koja posluje od 2000. godine, imamo tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim radnim iskustvom na poslovima zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, akustičkih ispitivanja, energetskog certificiranja i projektiranja koji su stručno i profesionalno spremni odgovoriti svim izazovima. Osnovna djelatnost bila su tehnička ispitivanja i pružanje drugih usluga iz područja zaštite na radu i zaštite od požara. Tijekom svih ovih godina skupljajući kamenje koji su drugi bacali po nama, napravili smo stabilne temelje ove tvrtke te proširili našu djelatnost na ispitivanja iz područja zaštite okoliša tako da smo postali akreditirani ispitni laboratorij prema normi HRN EN ISO 17025:2007 za područje zaštite okoliša (ispitivanje emisije onečišćujućih tvari u zrak iz nepokretnih izvora) te akustičkih ispitivanja (buka i zvučna izolacija). Također, djelatnost smo proširili na energetsko certificiranje zgrada te projektiranje iz različitih oblasti. Zapošljavamo stručnjake strojarske, elektrotehničke, kemijske, ekonomske struke te stručnjake zaštite na radu i zaštite okoliša.
Naša misija je kontinuirano unapređenje poslova, kvalitete naših usluga prepoznatljive u odnosu na našu kokureciju, te stručnost i konkurentna cijena usluga.
Naša vizija je biti poželjan i uvažavan partner, poznat po: kvaliteti usluge, poštenim i brižno njegovanim odnosima, zaštiti interesa naših poslovnih partnera i zadovoljstvu i dobrobiti naših radnika.

U tome uspijevamo trajnim usavršavanjem naših stručnjaka, te brigom o postojećoj i nabavkom nove i najmodernije opreme i instrumenata.
U našem dosadašnjem radu svoje povjerenje su nam dale ugledne i cijenjene tvrtke sa područja čitave Hrvatske: provjerite zašto i u čemu se razlikujemo od ostalih!
Možda zbog toga što naš radni dan počinje krilaticom:

»Tajna uspjeha nije u tome da radimo ono što volimo, već da volimo ono što radimo«Sir Winston Churchill

Sve odgovore - dobre ili loše - saznat ćete ako nam date priliku za suradnju!


S poštovanjem,
Darko Bujanović, direktor