O NAMA

Zahvaljujemo Vam što ste nam iskazali Vaše povjerenje i posjetili ove stranice.

Inginspekt-Opatija d.o.o. Mi smo tvrtka koja posluje od 2000. godine, imamo tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim radnim iskustvom na poslovima zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, na poslovima akustičkih ispitivanja i prijektiranje buke, ispitivanja sigurnosti dizala, analiza i ispitivanja vode za ljudsku potrošnju te ispitivanje i analizu otpadnih voda, kao i energetskog certificiranja građevina. Po našem osnovanju osnovna djelatnost bila su tehnička ispitivanja i pružanje usluga iz područja zaštite na radu i zaštite od požara.

Tijekom svih ovih godina proširivali smo našu djelatnost u cilju pružanja kompletnih usluga našim poslovnim partnerima. Tako smo 2021. godine otvorili fizikalno - kemijski i mikrobiološki laboaratorij za ispitivanje i analizu vode za ljudsku potrošnju i otpadne vode. Danas smo jedna od rijetkih ovlaštenih tvrtki, koja posjeduje akreditaciju prema normi HRN EN ISO 17025 i ovlaštenja više ministarstava za obavljanje: akustičkih ispitivanja (buka i zvučna izolacija), ispitivanja emisija onečišćujućih tvari u zrak iz nepokretnih izvora, ispitivanja električnih instalacija, instalacija za zaštitu od udara munje i sustava ventilacije kao i ispitivanje i analizu vode za ljudsku potrošnju i otpadnih voda.
Također smo akreditirani prema normi HRN EN ISO 17020 kao inspekcijsko tijelo za inspekciju sigurnosti dizala.

Zapošljavamo stručnjake strojarske, elektrotehničke, kemijske, te stručnjake zaštite na radu i zaštite okoliša, kao i ekonomske struke. Naša misija je kontinuirano unapređenje poslova i kvalitete naših usluga prepoznatljive u odnosu na našu konkureciju, te stručnost i konkurentna cijena usluga.
Naša vizija je biti poželjan i uvažavan partner, poznat po: kvaliteti usluge, stručnosti, poštenim i brižno njegovanim odnosima, zaštiti interesa naših poslovnih partnera, te zadovoljstvu i dobrobiti naših radnika.

U tome uspijevamo trajnim usavršavanjem naših stručnjaka, te brigom o postojećoj i nabavkom nove najmodernije opreme i instrumenata. U našem dosadašnjem radu svoje povjerenje su nam dale ugledne i cijenjene tvrtke sa područja čitave Repunlike Hrvatske, a vi provjerite zašto i u čemu se razlikujemo od svih ostalih koji se bave sličnom djelatnosti !

Sve odgovore na vaša pitanja, kao i stručna rješenja za vaše probleme, dobit će te, ako nam date priliku za suradnju!

S poštovanjem, Darko Bujanović, prokurist
Darko Bujanović, prokurist